Skip to content

Renhold Kompaniet Jæren tilbyr flere tjenester innen daglig renhold, vaktmestertjenester og hagearbeid.

Daglig Renhold

I en travel og veldig aktiv hverdag for mange er det noen ganger vanskelig å finne tid til en ordentlig rengjøring. Med fast avtale med oss i Renhold Kompaniet Jæren så har du muligheten for å bruke din fritid på det du ønsker selv. Alle av våre ansatte er fullt opplærte som får kurs og oppfølginger for at dem skal yte maksimalt. Dette legger et solid grunnlag for å øke vellvære og trivsel, samt minke sykdom for deg og dine.

Kontakt oss i dag for befaring av din bolig.

renholdkompaniet-vasking

Hovedrengjøring

Ved en hovedrengjøring går vi grundig til verks for å komme til steder som ikke naturlig faller inn under en daglig vask, da går vi i høyden og i kriker og kroker hvor støvet blir bortglemt.

Viktig med hovedrengjøring er å kunne kjenne at dette er som å flytte inn på nytt igjen i din bolig. Her gjør vi alt for at du som kunde skal få den beste hovedrengjøringen i huset.
Hovedrengjøring passer også perfekt til bedrifter som skal ha utvask av bolig.

Kontakt oss i dag.

renhldkompaniet-vask

Klargjøring av nybygg

Ved innflytting i nye lokaler kan mye støv og en del rester være igjen fra byggingen som har pågått over lang tid, da er det meget viktig for oss og gå grundig til verks fra gulv til tak og samt vegger. Driver du eiendomsfirma og får inn nye leietakere, da er dette viktig at alt er renhold og på plass. Vi er sikre på vi kan hjelpe ditt bygg til å fremså flott og elegant.

Kontakt oss for befaring.

klargjoring-renholdkompaniet-jeren.bolig-600x300

Hagearbeid

Trenger du hjelp med hagearbeidet? Renhold Kompaniet Jæren har mange årlige rutineroppdrag i hager og hos bedrifter både sommer og vinter og legger gjerne til flere på listen.
– Rydding av uteområdet
– Klipping av plen
– Klipping av hekker
– Vasking av utemøbler
– Mye mer. Kontakt oss.

Ground level closeup of a ride on mower  - shallow DoF

Klargjøring av bolig

Vi er spesialist på klargjøring av din bolig for salg eller utleie. Det betyr at vi kommer inn før bolig skal selges. Gjør en grundig jobb slik at din bolig skinner og fremstår bra under visning eller ved overtakelse av ny eier. Ved utleie kan vi komme på fast tidspunkt eller på kort varsel slik at dere kan få inn nye leietakere. Skinnende ren bolig er viktig for selger og kjøper.

renholdkompaniet-boliger-600x300

Vaktmester

Vi har vaktmestere som utfører mange ulike typer tjenester i privat, bedrift eller for eksempel ditt borettslag og eldre hjem. Vi kommer fast tidspunkt og dato slik at du ikke trenger tenke på at ting blir fikst. Kontakt oss idag for mer informasjon om pris og hva vi kan hjelpe med.

renholdkompaniet-gartner-600x300

Vinduspuss

Er du en av dem som har prøvd deg på vinduspuss og som mange andre ikke får det til. Derfor er det viktig at du bruker fagfolk på oppgaven. Vi i Renhold Kompaniet Jæren kan hjelp deg med denne oppgaven. Det er ofte at vi utfører vinduspuss ved salg, leie eller fast renholdsavtale for våre kunder. Ønsker du vinduspuss utvendig eller innvendig. Vi har god erfaring på puss av eneboliger og næringsbygg. Håper vi hører fra dere til en hyggelig vinduspuss.

Window cleaner using a squeegee to wash a window

Hyttevask

Hyttevask er noe vi i Renhold Kompaniet Jæren kan ordne enkelt for deg. Når du skal selge hytten eller kanskje etter bruk.
Helgene er så korte at det ikke er kjekt å bruke søndagen på vaske ut av boligen etter ferie. Hvorfor ikke få en fast avtale med oss ? Eller fast pris på utvask.

renholdkompaniet-hytte-600x300

Stryking / Sengetøy / Klesvask

Har du ikke tid til å stryke skjorter eller skifte sengetøy kan vi i Renhold Kompaniet Jæren ordne det for deg, mens du er på jobb. Vi har også gode rutiner på å ordne klesvask.

Photo of young woman bringing the clean laundry to iron

Dødsbo

Vi kan tømme, rydde og vaske bolig etter bortgang i familien. Vi i Renhold Kompaniet Jæren kan ordne vasking, tepperens, søppeltømming, hagestell, sortering og rydding av boder/garasjer. La oss gjøre jobben på en profesjonell måte. Du har mer enn nok å tenke på etter dødsfall.

renholdkompaniet-570x300
Back To Top